Didactisch ontwikkelen van e-learning, 
animaties en interactieve video’s.

De Vlirdens Campus Studio is jouw partner in online leren. Als officieel erkende school ontwikkelen wij online leeroplossingen zodat kennis op een eenvoudige manier toegankelijk wordt voor jouw medewerkers. Wil jij ook profiteren van de voordelen van onze expertise? Ontwikkelen van e-learning is een vak. Ons vak.

Wat is de Campus Studio

Veel bedrijven hebben een schat aan eigen leercontent. Echter, is dit niet altijd even toegankelijk voor (nieuwe) medewerkers. De kennis is vaak te vinden in losse documenten die tijdens klassikale leerbijeenkomsten worden overgebracht. Deze kennis kunnen wij vanuit een didactisch oogpunt ontwikkelen naar e-learnings, animaties en interactieve video’s. De Vlirdens Campus Studio helpt bedrijven om al hun content te verpakken tot digitale content die voor iedere werknemer toegankelijk is en eenvoudig te gebruiken.

campus studio

De voordelen van
de Campus Studio

De Campus Studio biedt jouw bedrijf een complete leeroplossing:

 • Eenvoudig toegankelijke kennis voor jouw medewerkers
 • Effectieve, efficiënte en didactisch samengestelde leervormen die passen bij jouw organisatie en medewerkers
 • Individueel toepasbare leervormen
 • Snellere instroom en onboarding van nieuw personeel
 • Integratie van leerstof op jouw bestaande Learning Management Systeem (LMS) of creatie van een nieuw LMS
 • Ontwikkeling i.s.m. een gerenommeerd team van opleiders

Start met de ontwikkeling van e-learning

Bij Vlirdens Campus Studio ontwikkelen we e-learning succesvol implementaties uit bij allerlei verschillende bedrijven en branches. Zo hebben we samen met ABN AMRO digitale leeroplossingen ontwikkeld voor modulair opleiden. Nieuwe medewerkers kunnen op hun eigen moment en in hun eigen tempo instappen. En dat maakt de opleidingscapaciteit schaalbaar. 

ontwikkelen van e-learning

Wil je meer weten over
ontwikkelen van e-learning?

Wil je weten hoe de Campus Studio jou kan helpen? Neem dan contact op via campus@vlirdens.nl of 088 825 2555. Of laat ons jou bellen en vul dit formulier in:

  Naam *

  Telefoonnummer


  Meer weten?

  Naar contactformulier