Maak kennis met het team van de Vlirdens Campus

Onze trainers zijn van alle markten thuis, je komt ze dan ook als trainer bij verschillende trainingen en opleidingen tegen. Onze trainers staan met één been in het leslokaal en met het andere in de dagelijkse praktijk als consultant. Zij hebben een eigen specialisme op het gebied van WFM in Zorg, Klantcontact en of Overheid en op thema.

Emmie Postema

Workforce managers zijn adviseurs en daarin ligt onze uitdaging. Wij moeten onze specialistische kennis vertalen naar begrijpelijk adviezen.  Daarom train ik zowel kennisopbouw als adviesvaardigheden. Beide zijn onmisbaar in je arsenaal als WFM-er!  
We gaan dus kijken naar de kennis op detailniveau en naar de vertaalslag ervan in adviezen. En dat doe ik het liefst met veel interactie; dus bereid je voor op verschillende werkvormen en het uitwisselen van ervaringen.
Samen maken we elkaar betere adviseurs. 

Contact maken?
Emmie.postema@vlirdens.nl | 06 – 123 72 094

Gert-Jan Vos

Plannen en roosteren staan al mijn hele “werkleven” centraal, met als oorsprong de zorg. Ik werk graag met mensen aan het verbeteren van processen om bedrijfsresultaten te verbeteren, waarbij mijn aandacht vaak uitgaat naar tevredenheid van medewerkers. Mijn deelname aan het netwerk Zelfroosteren geeft veel input om mijn visie op plannen steeds aan te scherpen. Mijn passie voor Zelfroosteren deel ik graag met onze studenten. Ook zet ik graag mijn inspirerende en coachende kwaliteiten in. Een gezonde dosis humor ontbreekt hierbij niet. 

Contact maken?
gert-jan.vos@vlirdens.nl | 06 – 301 85 024

Jeannette Koers

Nederland meer werkend maken, dat is de opdracht die wij onszelf bij Vlirdens hebben gegeven. Dit bereiken we ook door kennis en kunde van WFM te delen, door middel van onze opleidingen. 

Door mijn jarenlange ervaring binnen de zorg weet ik wat er speelt en voor welke uitdagingen de zorg staat.  

Het overdragen van deze kennis, vaak met interactieve praktijkgerichte opdrachten, en daarbij het omzetten naar de dagelijkse praktijk maakt voor mij het trainerschap zo ontzettend boeiend.  

Contact maken?
jeannette.koers@vlirdens.nl | 06 – 136 09 129

Jeroen Dackers

Het proces van iemand iets leren, is één van de mooiste processen die er is. Zelf ben ik iemand die graag leert vanuit de praktijk en voorbeelden. Ik word graag aangezet tot zelf nadenken. Dit neem ik dan ook mee in mijn trainingen. Inmiddels zit ik alweer 10 jaar in het prachtige vak van WFM en die kennis wil ik graag delen met anderen. Ik stuur aan op zelf denken, want als je iets zelf bedenkt en/of oplost, geeft dat altijd een fijner gevoel. 

Contact maken?
jeroen.dackers@vlirdens.nl | 06 – 383 57 591

Marjan de Jonge

Al meer dan 20 jaar inspireer en stimuleer ik mensen om vanuit hun eigen kracht, lef en deskundigheid aan de slag te gaan. Mensen verder helpen in eigen inzicht en ontwikkeling is mijn doel. Ik help graag in die ontwikkeling door te observeren, adviseren en te coachen. Te zien welke ontwikkeling de mens en organisatie doormaakt is prachtig! Het geven van trainingen is echt een waardevolle aanvulling op mijn werk voor de klant. 

Contact maken?
marjan.de.jonge@vlirdens.nl | 06 – 483 21 265

Linda Duiker

Vol passie en energie ben ik al een behoorlijke tijd actief in de wereld van WFM.  

In de trainingen probeer ik vooral theorie en modellen naar de praktijk te vertalen.  

Ik vind het heel inspirerend om in de trainingen in gesprek te zijn met mijn mede vakgenoten. Met elkaar te groeien naar een volgende stap in jouw ontwikkeling om met nog meer plezier je werk te kunnen doen is mijn drijfveer.

Contact maken?
linda.duiker@vlirdens.nl | 06 – 123 18 664

Patrick Hubers

Studenten daag ik uit om kritisch te denken over zichzelf en hun organisatie en om hun aannames in twijfel te durven trekken. Dat doe ik door ze te confronteren met “best practices” en “common mistakes”, bij voorkeur met humor, een goede discussie en aandacht voor elkaars inzichten. Als trainer draag ik graag kennis en informatie over, maar minstens zo belangrijk is dat ik faciliteer in het leren van de verschillende ervaringen van studenten. 

Contact maken?
patrick.hubers@vlirdens.nl | 06 – 401 66 130 

Peter Koopmans

Wauw, dat was een geweldige training! Ik heb veel geleerd en kan het direct in de praktijk toepassen. Echt top! 

Dat is de feedback die ik iedere keer wil ontvangen. Mijn doel is om bij iedere training dat wauw-effect voor mijn studenten te creëren. Ik wil jou iets waardevols bijbrengen waar je echt iets aan hebt in je dagelijkse praktijk. En natuurlijk gaat het er ook om dat ik je een leuke, actieve training bezorg.

Contact maken?
peter.koopmans@vlirdens.nl | 06 – 801 65 023

Raymond de Wit

Als adviseur richt ik mij op het snijvlak van verandering, management en systemen.

Altijd gericht op samenwerking, vanuit de intentie om samen iets beters neer te zetten. Ruime ervaring heb ik op het gebied van HR en Finance. Vanuit een brede organisatorische blik zie je de effecten van de strategie op de operatie beter. Dit wil ik ook mijn studenten meegeven zodat ze vanuit de opleiding echt het verschil kunnen maken in hun eigen organisatie. 

Contact maken?
raymond.de.wit@vlirdens.nl | 06 – 224 03 139
 

Rens Vossen

“Wat mij binnen Workforce Management dagelijks blijft boeien is de grote verscheidenheid aan raakvlakken die WFM heeft binnen organisaties.  

Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van kennis binnen WFM. Daarbij prikkel ik mensen na te denken over hun eigen aannames. Maar ook over ontwikkelingen in technologie en de samenleving. Dit geeft de training kleur. Daarnaast vind ik het belangrijk veel aandacht te hebben voor elkaars ervaring binnen het vak. Zo leren we van elkaar.” 

Contact maken?
rens.vossen@vlirdens.nl | 06 – 253 48 263

Wilma Beelaard

Jezelf en je organisatie laten groeien in personeelsplanning en WFM; dat is mijn doel. Als trainer richt ik mij erop om vanuit theorie een vertaalslag te maken naar de praktijk. Door mijn kennis en ervaring binnen diverse zorgorganisaties kan ik de weerbarstigheid van de dagelijkse praktijk meenemen. Door mijn inzet als consultant binnen blijft mijn kennis up-to-date, denk aan de arbeidsmarkt en verschillende cao’s. Vol enthousiasme ga ik met jou in gesprek om mijn kennis om te zetten naar praktische handvaten voor binnen jouw organisatie.

Contact maken?
wilma.beelaard@vlirdens.nl | 06 – 460 90 039