Opleiden van mensen is een vak.
Ons vak.

En daar zijn we trots op. Want opleiden en ontwikkelen maakt meer werkend. Bij de Vlirdens Campus geloven we in blended learning, maar dan nét een tikkeltje anders. Wij blenden inhoudelijke expertise met het sparren met vakgenoten. Van en met elkaar leren, dat vinden we belangrijk, want zo maken we Nederland met elkaar meer werkend!  Die inhoud wordt continue doorontwikkeld door onze trainers. Zij staan met één been in het leslokaal en met het andere in de dagelijkse praktijk als consultant en coach.

De Campus ontwikkelbouwstenen

Wij bieden de beste trainingen en opleidingen op het gebied van planning & wfm, sales, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Of je nu starter of gevorderd bent, in de zorg, overheid of in klantcontact werkt, de Vlirdens Campus bied jou coaching, opleidingen, trainingen en e-learnings die passen bij jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte.

Met het aanbod van Vlirdens Campus werk je gericht aan het opbouwen van je kennisfundament, verbreding of juist verdieping van je rol en kennis. We ondersteunen je in de stappen die je wilt maken naar een nieuwe rol en mogelijke vervolgtrainingen. Hiervoor heeft Vlirdens Campus de drie ontwikkel bouwstenen ontwikkeld. Het ontwikkelpad wat je daarin bewandeld wordt bepaald door je niveau, wensen, uitdagingen en achtergrond. Graag gaan we daarom het gesprek met je aan om je daarin een goed advies te geven.

De ontwikkel bouwstenen van Vlirdens Campus

1. Leren‘een kennisfundament aanleggen
2. Verbreden ‘kennis aanvullen, onderzoeken en verkennen vanuit jouw vakgebied
3. Excelleren – ‘specialiseren in je vak

1. Leren
aanleggen kennis fundament’

Voor starters bied de Vlirdens Campus vakopleidingen aan. Zo maak je kennis met alle facetten uit het vak en leg je een fundament aan kennis aan. Binnen onze vakopleidingen staat jouw dagelijkse praktijk, leren van en met elkaar centraal.

2. Verbreden
van je kennis

Ook wanneer je het fundament al hebt gelegd en nooit uitgeleerd bent, hebben wij trainingen. Trainingen die jouw kennis kunnen verbreden en verdiepen op topics als voorspellen, plannen, omgaan met veranderingen en uitdagingen in je werk en met je team. 

3.Excelleren
specialiseren in je vak

Wil je bijdragen aan een toekomst zekere strategie binnen je organisatie? Ga dan voor verdieping van je kennis met de Post HBO Registeropleiding van de Vlirdens Campus.

Wat cursisten over ons zeggen

"Fijne opleiding, op een ontspannen manier in een ontspannen omgeving!"
Frans HaantjesWitte Kruis
"Prima aanvulling op de al aanwezige kennis binnen onze organisatie en het heeft goede ideeën voor de verdere inrichting van ons planbureau"
Duncan BeekinkWitte Kruis
"Goede ervaring"
AWitte Kruis
"Fijne opleiding! Als zeer prettig ervaren ondanks de file heen en terug 😀"
Anouk EckhardtWitte kruis
"Was een goede opleiding met veel informatie, leuke gesprekken."
LiesbethWitte kruis
"Fijne en rustige uitleg. Een dag is gevarieerd met opdrachten en is interactief waardoor het geen lange zit js"
Chantal BosWitte Kruis
"Goed"
Marjan MelmanWitte Kruis

Meer weten?

Naar contactformulier