Kwaliteit in Learning & Development

Als partner in leren en ontwikkelen kiezen we graag het pad wat bij jou als opdrachtgever past. Waar jij en jouw organisatie behoefte aan hebben en waar jullie beter van worden. Maar, we durven als partner ook kritisch te zijn of een gekozen strategie wel of niet werkbaar is. Zowel in de dagelijkse operatie als op leren en ontwikkelen voor jouw doelgroep. Daar geven we graag advies over.

We denken en kijken graag met je mee naar een effectieve onboarding, die tegelijkertijd ook nog eens bij de cultuur past. Want wat is nu precies de balans tussen:

 • Het snel mee laten werken in de operatie
 • Maar ook mensen echt de tijd geven om vaardigheden op te doen
 • Ook laten ervaren hoe jullie als bedrijf in elkaar zitten
 • En of dat van beide kanten een goede match is?

We werken opleidingspaden uit voor het goed en fijn in het zadel zitten bij de huidige werkzaamheden, en samen bepalen we de doorgroeimogelijkheden. Daarbij toetsen we waar mogelijk – ieders – kwaliteit. Van de medewerker, de leider of de organisatie als geheel. En we verzorgen de gekozen ontwikkeltrajecten natuurlijk ook! Misschien wel zelf, misschien wel in de vorm van een train-de-trainer, net waar we de meest duurzame en effectieve oplossing kunnen bieden.  

Maak kennis

Ben jij op zoek naar sneller slagen maken met mensen die nieuw aanhaken of een nieuwe tool/vaardigheid te leren hebben? Ook als het gaat om het ontwikkelen, creëren en iedereen laten aansluiten op en bij het leren via e-learning maken wij graag het verschil voor je!

We bereiken als partner in leren nou eenmaal graag samen met jou de ontwikkel-doelstellingen. Of dat nu op het gebied van kennis, inzicht, vaardigheden of attitude is.

Wij zijn er voor je!

Waardevolle inzichten en praktische tips

De reis van een medewerker begint toch al bij de onboardingfase? Bianca Eveleens, Senior Trainer/Coach/Adviseur, deelt haar inzichten en uitgebreide ervaring op het gebied van onboarding en pre-boarding. Wat zijn de grootste valkuilen en wat doe je als je geen tijd hebt voor een goede onboarding? Moet dit online of offline? Of misschien een combinatie van beide? Je hoort er alles over tijdens de podcast aflevering van Archipel Academy, Fit for the Future.

Beluister de podcast op Spotify.

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Betreft

  Bericht *

  Meer weten?

  Mark-Elschot
  Naar contactformulier