Een goede onboarding en instroomprogramma.

Budget Thuis is sinds januari 2020 het dak boven Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel. Je hebt dus al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. Dat is waar zij voor staan.

Budget Thuis groeit hard en wil leren en continu ontwikkelen (L&D) een belangrijke plek geven binnen de organisatie. Mede hierdoor is er de behoefte ontstaan om een L&D team op te zetten dat zorgt voor een goede onboarding en instroomopleiding van nieuwe collega’s.

“Bij Budget Thuis werk je met plezier, want blijven leren is bij ons gewoon. Voor iedereen“.

De opdracht en het resultaat

Senior trainer Bianca Eveleens heeft ondersteuning gegeven in het opzetten van een nieuw L&D team, met 6 trainers, een teamleider die dit team goed managet, een nieuw vormgegeven instroomtraining en ‘reclame’ omtrent dat nieuwe team. Bianca is begonnen met het beschrijven van een Academy: wat doet Budget Thuis nu aan opleiden en trainen? Waar willen ze naartoe en hoe kunnen we de GAP die daartussen ontstaat, opvullen?

De implementatie van die GAP, met passende learnings, is gedaan door het team trainers, ofwel het huidige L&D team. Ilona Raats is de nieuwe teammanager van dit L&D team.

Bianca: “Ik heb Ilona ondersteuning gegeven in het opzetten en managen van het L&D team, het maken van de juiste keuzes voor verdere uitrol van een platform, een Budget Thuis Academy, een modulair vormgegeven instroomopleiding en een uniforme onboarding voor alle nieuwe medewerkers.”

De samenwerking

Ilona: “Blij dat je er bent! Als ik het allemaal zelf moest doen, was ik vast veel te snel aan allemaal dingen voorbij gegaan. Ik waardeer jouw expertise op L&D gebied, iets wat het team nodig heeft, maar wat ik zelf nog aan het leren en ontdekken ben”

Bianca: “De samenwerking verloopt erg goed! Ook Babette, de manager van Ilona, is blij met de inzet!”

Download Brochure Vlirdens Campus

  Voornaam *

  Achternaam *

  Branche *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail * (zakelijk adres)


  Meer weten?

  Naar contactformulier