De juiste vertaalslag maken naar de praktijk.

Huysinc (voorheen Van Wanrooij) had i.h.k.v. verdere professionalisering diverse trainingsbehoeften. Senior trainer Bianca Eveleens heeft daarvoor meerdere afdelingen binnen Huysinc getraind, waaronder de Service afdeling en de Commerciële Binnendienst. Daaropvolgend ontstond vanuit de coördinatoren binnen het bedrijf de vraag om een leiderschapstraject voor hen te organiseren.

Dit traject stond in het teken van het bijbrengen van leiderschap-skills aan de coördinatoren. Hoe leggen ze de verantwoordelijkheid daar waar die hoort te liggen? Hoe halen ze hun voeten wat meer uit de klei? En wat betekent goed leiderschap in een snel veranderende omgeving als Van Wanrooij?

De training en het resultaat

Het traject bestond uit twee trainingen en een persoonlijke coaching. Naast dat iedere deelnemer aangeeft dat hij/zij concrete handvatten omtrent timemanagement, leiderschap-skills en het goed aanvoelen van je team heeft gehad, is er vooral veel in de onderlinge samenwerking positief veranderd. Men overlegt meer, zoekt elkaar vaker op en deelt kennis & kunde!

De samenwerking

Marly: “We zijn binnen Huysinc zeer te spreken over trainingspartij Vlirdens Campus (Coniche). Onze vaste contactpersoon Bianca is ervaren, flexibel, betrokken en weet precies waar haar deelnemers behoefte aan hebben. Daaropvolgend kan ze de juiste vertaalslag maken naar de praktijk. Ze is eerlijk in wat ze onze medewerkers en het bedrijf kan bieden en past bij de bedrijfscultuur; nuchter, aanpakkersmentaliteit en vooruit kijken!”

Bianca: “De samenwerking is heel goed verlopen. Ik heb veel contact met Marly, maar ook met o.a. directie, waaronder John van Wanrooij, de eigenaar, zelf. De club is betrokken, enthousiast en goed voorbereid!”

Download Brochure Vlirdens Campus

  Voornaam *

  Achternaam *

  Branche *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail * (zakelijk adres)


  Meer weten?

  Naar contactformulier