Toepassen van kennis in de praktijk

Fijn al die kennis! Maar hoe pas ik dit toe in mijn werk? Hoe krijg ik mijn organisatie en collega’s hierin mee? De Vlirdens Campus helpt graag bij de vertaling van theorie naar praktijk. Onze ervaren coaches helpen jou om specifiek voor jouw situatie kennis in te voeren door coaching van jou of jouw team.

Individuele coaching

Heb je een training gevolgd en wil je hierop verdiepen? Of heb je behoefte aan sparren met een Trainer van Vlirdens Campus over diverse onderwerpen?
Met individuele coaching is er alle ruimte en tijd voor jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte.

Team coaching

Wil je meer bereiken met je team en hier gezamenlijk verantwoordelijkheid voor nemen? Met team coaching richten wij ons op het verbeteren van de samenwerking in het team en het collectief doorvoeren van verbeteringen

Ontwikkeling op maat

Coaching is volledig op maat en op basis van de ontwikkelbehoeften. Het coaching programma wordt op basis van een intake ingevuld naar behoefte van jouw of van je team. Tijdens de coaching werken we toe naar een betere versie van jezelf en/of van je team.

De coachingssessies zijn online, bij jou op locatie of op een kantoor van Vlirdens. Een caochingstraject begint altijd met een intake van 1 uur en minimaal 3 sessies vervolgsessies.

Jij ná de coaching

Je kent je eigen kwaliteiten (en die van je team) en weet deze adequaat in te zetten. Ook leer je je eigen valkuilen kennen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Doel is een betere versie worden van jezelf en daarvan profiteren in jouw werkomgeving.

Alles is mogelijk: het gaat om jou en/of jouw team!

Maak kennis

Maak kennis met onze coaches en bespreek de mogelijkheden.

Programma

Het programma is maatwerk en bestaat bijvoorbeeld uit:

 • Inhoudelijke verdieping op een gevolgde training
 • Omgaan met veranderingen
 • Positie(s) in team (familie opstelling)
 • Feedback geven en ontvangen
 • Bewegen binnen regels, kaders en cultuur
 • Aanspreken en verantwoordelijkheid nemen
 • Tips & tricks

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Betreft

  Bericht *

  Meer weten?

  Naar contactformulier